top of page

Certificat d'Eficiència Energètica

Des de xcarquitectura s'ofereix a particulars, comunitats de propietaris i professionals del sector immobiliàri un servei integral de Certificació d'Eficiència Energètica per a habitatges, locals i edificis sencers de forma senzilla, econòmica i transparent.

 

  • Cost del Cetificat d'Eficiència Energètica:

El cost del Certificat d'Eficiència Energètica varia en funció del tamany de l'immoble a certificar, si és local o habitatge, la seva superfície i situació, a partir de 100€+iva

 

  • Cost del "Pack Cèdula d'Habitabilitat + Certificat d'Eficiència Energètica":

En cas de necessitar Certificat d'Eficiència Energètica + Cèdula d'Habitabilitat, el cost és a partir de 150€+iva.

 

Demani pressupost i li respondré inmediatament:

Missatge rebut. En breus em posaré en contacte amb vostè.

* La superfície (m2) s'obté a partir de les dades del cadastre per a l'immoble sol·licitat. 

 

  • Què és la Certificat d'Eficiència Energètica?

És un informe amb el que podrem, a més a més de vendre o llogar el nostre immoble, conèixer el seu grau d'eficiència i com millorar-lo per a consumir menys energia. Otorga una qualificació (de la A a la G) segons el consum d'energia, i una altra segons les emissions de diòxido de carboni.

 

  • Quina validesa té el Certificat?

El certificat té una validesa de 10 anys, sent responsabilitat del propietari renovar-lo. Es pot renovar voluntariament, quan consideri que existeixen variacions en aspectes de l'edifici que puguin modificar la seva eficiència energètica, i per tant el resultat de l'etiqueta. 

 

  • Procediment de treball:

 

bottom of page